Oftast spelad

Jag har oftast på musik i bakgrunden när jag är hemma. Och när jag inte kan sova sätter jag på listan Stress Relief. Den är nu min mest spelade enligt Spotify.

Det kan mycket väl vara så.

Vi ansökte om att få flytta mamma och hux flux fick hon en plats på ett annat boende. Omgående inflytt orsakade mindre tumult och sömnlösa nätter.

Mamma fattar inte att det är på måndag hon ska flytta. Inte idag, inte i morgon. Det hjälper inte att man säger det tusen gånger. Hon är så stressad och jag ångrar så att jag berättade om det. Men jag trodde att det skulle göra henne glad (jo, det gjorde det förvisso initialt) men hon är så sjukt stressad över att hon inte klarar något. Jag säger att hon inte behöver göra något alls, bara ha det skönt, men hon drar ut grejer och rör runt så att allt är upp och ner.

Jag ångrar så att jag sa något. Men jag avskyr hemlighetsmakeri och trodde väl aldrig att hon skulle bli såhär. Men så har hennes kognitiva förmågor kraftigt försämrats sedan hon föll sist.

Hur jag än vänder mig blir det fel åt något håll och jag blir tokig på att dessutom bli jagad av annat.

Så nu ligger jag på sängen. Och försöker få hjärnan att koncentrera sig på en sak i taget. Stilla popcornen. Lyssnar på Stress Relief och känner värken i axlar och nacke. Det svider i ögonen. Måtte hela flyttcirkusen resultera i något bra.

Förmiddagen tillbringade jag på det nya stället. Städat lägenheten och torkat av allt, hängt upp gardiner så gott det gick och bäddat.

Publicerad av K.

På egen hand mot nya äventyr.

En tanke på “Oftast spelad

Lämna en kommentar