Om mig

Jag startade bloggandet 2008, som ett sätt att hålla kontakten med dem jag bor långt ifrån och som en ventil för tankar och funderingar. Med tiden har bloggen blivit en del av min vardag.

I maj 2010 flyttade vi från Lomma till Grebbestad i norra Bohuslän på grund av mannens arbete. Vi hade ingen anknytning till Grebbestad och kontrasten mot livet i Lomma var stor. Men vi stortrivdes!

I juni 2016 flyttade vi ner till Kävlinge i Skåne och i augusti 2016 flyttade vi till Guangzhou i södra Kina, även det med anledning av mannens arbete, där vi planerade att bo minst ett par år. Äventyr och kontraster.

”Vi” är jag som är allmän projektledare och bloggare, dottern lilla K/Loppan och sonen M. Tidigare även mannen.

Den 1 februari 2018 meddelade mannen att han lämnar oss. Det visar sig att han redan planerat sitt liv med en annan kvinna.

Nu började en ny tid i mitt liv, efter 23 års äktenskap. Med sorg i hjärtat och mitt i osäkerheten, ensam med barnen i Kina, skulle jag hitta mig själv igen.

Här kan du läsa om vad som händer, smått och stort. Bilderna nedan är ett hastigt urval av gamla bloggbilder.

Om inget annat anges har jag eller någon i familjen tagit bilderna. Om du vill använda bilden går det bra, men länka då till källan.