En gång till

Tvättstugan byter skepnad. Det blir ljust och bra. Det var inte planerat att jag skulle lägga tid på målning, men nu blev det så. Om/när varmvattenberedaren ger upp tar vi ett omtag helt, men i nuläget är jag nöjd med hur det blir. En strykning till och sen skruva upp allt jox och montera en ny ventil, så. Bit ihop.

M ville ha skjuts till tåget och jag sa ”visst” trots att jag köpt sommarkort till honom. Han ska iväg några dagar med vännerna. Det är kul, tycker jag. På vägen hem stannade jag till i örtagården, men det var för mycket folk, så jag körde vidare till min kompis på plantskolan. Han bjöd på kaffe och vi pratade om ditt och datt. Han är en trivsam och positiv människa. Nöjd med livet. Jag fick med mig några nya växter hem.

Loppan fick träningskort av mig men gymmet var stängt, så hon tränade hemma istället. Efter det var hon helt slut men återhämtade sig och satte igång att – mitt i kaoset – baka. Nu är det tokrörigt i köket eftersom allt som bor i tvättstugan tillfälligtvis bor i köket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s