Det blir ingen

Hatthylla. Det blir ingen. Alls. Fyra fula hål stirrar. Stirrar från en milt vit vägg. Gipsexpander för 77:- till ingen nytta. Spacklar igen. Målar över. Det syns ändå.

Nästa projekt var att få på kanten på trädäcket. Såga planka på längden för att få rätt dimension. 5 m och 20 cm. Och det gick! Tillräckligt bra. Att såga. Men bra blev det nu inte ändå. Nya plankor. Såga, skruva mellan skurarna. Bättre!

Trerätters igen. Fredagens middag blev toppenbra så av bara farten fortsatte jag lördagseftermiddagen med linssoppa med räktopping och små piroger till den. Därefter tacos med sötpotatischili (glömde såsen!!!) och sist pannacotta (inte helt lyckad). Barndomsvän med två trevliga söner på besök. Prat och mat i trivsam atmosfär. Spela sällskapspel långt fram på kvällen. I lag. Killar mot tjejer först och sedan två och två. Det lag jag var med i vann faktiskt båda.

Loppan trivsam och hjälpsam. När gästerna åkt och jag röjt av började hon prova kläder ur min garderob. Hon hittade en del som hon gillade och jag fick flera gånger frågan ”varför använder du inte den här”.

För att jag inte jobbar bland folk, kan jag svara. För att jag sitter i mitt sovrum hela dagarna. Går jag ut är det för att bära hem mat eller motionera. Då behöver man knappast kavaj och kjol, klänning eller blus. Det går bra med jeans, t-shirt och kofta. Kofta, aldrig utan kofta.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s