Fnurra på tråden

Byta bank. Meck. Man ska ha koll på vilka konton man har och var. Snart är vi kanske igenom. Många turer till banken har det varit, många långa köer. I den gamla banken. I den nya är det enkelt och vi får hjälp. I den gamla… mindre bra. Och makens (ja, mig veterligen är vi ännu gifta) fortfarande bristfälliga fullmakt gör bytet synnerligen komplicerat. Men jag har ju inget annat att göra om dagarna än att sitta på banken, så det gör inget. Inget alls.

Surdag.

Fast jag fick ändan ur och försökte skruva upp ett duschdraperi. Det gick inte heller så bra. Lilla K är vrång som få. M tjurar. Jag möblerar om. Jag har beställt ny förvaring till hobbyrummet. Begagnade möbler som blir hitkörda nästa vecka. Några skavanker ja, men jag får gedigna och bra möbler (tror jag) till ett bra pris. Lite roligare än hyllsystemet Niklas från Ikea som jag köpte på blocket för tio år sedan. Nackdelen är att det är tunga grejor. Skönt att de blir in- och uppburna. Nu är huset snart fullt, haha.

I morgon ska barnen tydligen träffa sin pappa. Jag blir ensam även denna fredag. Tror det blir en tur till Malmö med syster och så. Om jag kan uppbåda ork.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s