Steg 1

Nya fönster beställda. På väg hem från dagens mammabesök ringde hantverkaren jag kontaktade i måndags om offerten han skickade i tisdags och jag tackade ja. Äntligen en som hör av sig, som dyker upp och som har vett att ringa om något behöver klargöras. Nya ytterdörrar blir det också. Jag längtar!

Det blev kallt idag och efter en hel del klurande gick jag fart på värmen. Heja mig. Det slog mig att jag ännu inte fått någon elräkning. Ingen på va heller… Jag undrar just om det blivit nåt fel?

Annars var det en sån där dag som försvann och jag hann med en massa men inte det jag skulle. Jag hann byta två lampkontakter medan köttfärssåsen puttrade, jag hann byta kontakt på ett kinesiskt skarvdon och orsaka jordfel. Poff! sa det. Hoppsan!

Hos mamma bjöds det hemodlad melon. Gott! Hon blev ”proppmätt” på 1/4 liten melon. Jag blev bara mer hungrig… vad olika vi fungerar.

Annonser

En reaktion på ”Steg 1

  1. Ville bara berätta att jag varje kväll gjort sängen fin o tänt lampan till Jacob när han varit ute i sommar. Han har ju varit hemsk och inte pratat med mig i princip. Men jag har fortsatt att vika täcket och tända lampan. Igår när han gick ut en sväng gick jag ner till hans rum. Då hade han själv ordnat täcket som jag brukar och tänt lampan bredvid sängen. Gjorde mig så varm i kroppen och jag tänkte på dig och kände mig så glad att du uppmärksammat mig på den lilla detaljen. Så tack!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s