Maler på

Dörren i tvättstugan får vara färdigmålad på insidan nu. Jag vet inte om det var en ovanligt tunn färg, eller om jag målade för tunt. Många strykningar krävdes det i alla fall.

Köksplanering på Ikea och jag vet inte varför jag ska betala mer för köket än jag måste göra där..? Mycket mer för pengarna. Efter timmarna på Ikea åkte jag vidare till byggmarknaden för att köpa tätningslist, men de var slut och jag också. Det blev lunch hos syster istället och sedan plockade vi lite björnbär. Om de inte hade såna hemska taggar… underbara allemansrätt!

Övningskörning gick bra tyckte jag med lilla K var arg som ett bi som vanligt nuförtiden. Bara att försöka hålla ihop. Hon gav upp, inte jag.

Äntligen fick jag fram symaskinen och fick lagat det som låg i laga-lådan, allt utom ett par shorts som behöver nytt blixtlås (jag hade inget i rätt modell).

När vi ätit kvällsmat gick barnen in till sitt och det blev tomt. Jag får kanske ordna med tv för sällskaps skull?

M säger sig inte ha pratat med sin pappa än. I så fall är det sorgligt. Jag mår dåligt av att han (pappan) är i närheten. Fattar inte varför. Tacksam att jag bytte ort. Bytte upp mig också, definitivt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s