Hemmakväll!

Nej, det blev det inte. På något vis hade jag plötsligt inte längre internetbanken. Då blir det svårt. Att sköta ekonomin. Jag gillar att ha koll på min ekonomi och fick akut ont i magen och blev alldeles iskall. Provade logga in med dosa, mobilt BankID och i appen och sen ringde jag kundcenter men fick inte komma fram för jag var ”inte upplagd”. Provade igen. Ringde två nummer till innan jag fick besked att de inget kan göra eftersom jag ”inte kan legitimera mig”. ”Du måste åka till ditt bankkontor”. Bara det att det närmaste kontoret är i Malmö, 55 minuter bort. Det är därför jag vill byta bank!!

Som tur är då, är det torsdag idag och banken har öppet till 18. Så in till Malmö i fart. Stolpade in på kontoret och ställde mig i kö till kölapparna. Beräknad väntetid 68 minuter. Så, det var bara att ställa sig och vänta. Evigheters evigheter.

Väl framme tog det knappt två minuter att återansluta mig och då missade jag precis bussen.

Det blev en stilla promenad bort till Värnhem och 20 min väntan innan jag äntligen satt på bussen hem igen.

Så det blev ingen vilsam hemmakväll idag heller.

Sonen har varit sällskaplig idag. Mycket trevligt. Och Loppan gör stora framsteg med körningen. Hon är så envis att hon kommer att klara körkortet på rekordtid om inget oförutsett inträffar.

Hon bor i huset i Kävlinge och jag gissar att hon inte städar mer där än hemma. Skönt att jag ändå vet att jag lämnade det i bra skick. Jag är så ledsen över hur barnens far beter sig. En sån feg krake. Så utomordentligt feg och egocentrerad. Undrar hur länge hon tycker att det är kul.

Höstlook i Malmö.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s